Asiguram servicii post-vanzare la service-ul profesionist MOTTO autorizat RAR unde efectuam lucrari mecanice, electrice, de vopsitorie, reglaje si inspectii periodice in garantie si post-garantie.

In momentul de fata ,dispunem de  elevatoare,  bancuri de lucru de ultima generatie si personal foarte bine pregatit, care beneficiaza periodic de cursuri si specializari pentru fiecare marca pe care o comercializam.

Din 2010 am inceput sa diversificam lucrarile de service, extinzandu-ne si pe partea auto prin serviciile de vulcanizare si echilibrare roti - pe care le oferim atat clientilor de motociclete si ATV-uri, cat si posesorilor de autoturisme si autoutilitare de pana la 3,5 T.


Putem efectua teste pentru a fi determinata starea tehnica a unei motociclete ce urmeaza a fi cumparata. Aceste teste se fac in prezenta proprietarului si a potentialului client.

 

Pentru programari sunati la : 0733 008 111 sau e-mail office@motto.ro

Service-ul MOTTO se afla in Brasov  Calea Fagarasului, Complex Comme&Go, Corp A

 

Transport motociclete avariate 

Avem posibilitatea de a transporta motociclete nefunctionale. In cazul in care o motocicleta avariata trebuie transportata la service-ul nostru, transportul este asigurat cu o autoutilitara special amenajata.

 

Contact: 0733.008.111

 

Motto Brasov - Motociclete Brasov

 

Created by Web Design Brasov
Motto Brasov @ 2014