Showroom

 

Pasionatii de motociclete au ocazia sa vada si sa cumpere, in Brasov, la show-room-ul MOTTO, ultimele modele ale unor producatori renumiti.

MOTTO este un furnizor complet care, prin diversitatea ofertei, prin profesionalismul asistentei tehnice, ofera un suport total pasionatilor de motociclism.

 

Misiunea MOTTO este realizarea si intretinerea unui climat competent si profesionist pentru clientii nostri - motociclistii.

Oferta MOTTO este extrem de variata: 
Motociclete: Yamaha, Suzuki, Honda, Kawasaki, Triumph, Ducati, KTM; 
Scutere si mopeduri: Yamaha, Peugeot, Aprilia, Suzuki, Honda, Kawasaki,
Kymco; 

ATV-uri: Polaris , Can-Am, Arctic Cat, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Honda,
Linhai, CF MOTO, Kymco, Acces, TGB, SYM; 

Skijet-uri: Yamaha, Kawasaki, Sea-Doo;
Snowmobile: Polaris, Yamaha, Ski-Doo, Lynx.

 

Accesorii moto si piese de schimb.

Show-Room-ul MOTTO se afla in Brasov - Bartolomeu, Soseaua Cristianului - Complex Come & Go.


 

 

 

 

Service

 

Asiguram servicii post-vanzare la service-ul profesionist MOTTO autorizat RAR unde efectuam lucrari mecanice, electrice, de vopsitorie, reglaje si inspectii periodice in garantie si post-garantie.

In momentul de fata ,dispunem de  elevatoare,  bancuri de lucru de ultima generatie si personal foarte bine pregatit, care beneficiaza periodic de cursuri si specializari pentru fiecare marca pe care o comercializam.

Din 2010 am inceput sa diversificam lucrarile de service, extinzandu-ne si pe partea auto prin serviciile de vulcanizare si echilibrare roti - pe care le oferim atat clientilor de motociclete si ATV-uri, cat si posesorilor de autoturisme si autoutilitare de pana la 3,5 T.


Putem efectua teste pentru a fi determinata starea tehnica a unei motociclete ce urmeaza a fi cumparata. Aceste teste se fac in prezenta proprietarului si a potentialului client.

 

Pentru programari sunati la : 0728.214.214 sau e-mail office@motto.ro

Service-ul MOTTO se afla in Brasov  Calea Fagarasului, Complex Comme&Go, Corp A

 

Transport motociclete avariate 

Avem posibilitatea de a transporta motociclete nefunctionale. In cazul in care o motocicleta avariata trebuie transportata la service-ul nostru, transportul este asigurat cu o autoutilitara special amenajata.

 

Contact: 0728.214.214

 

 

 

Created by Web Design Brasov
Motto Brasov @ 2014