Termeni si conditii de utilizare a siteului www.motto.ro

Versiunea 1.3 – actualizat la data de 01 12 2013

1. Informatii despre site

1.1. Site-ul www.motto.ro este proprietatea firmei SC MOTTO SRL, cu sediul social pe Calea Fagarasului. nr.29, Brasov, judetul Brasov, inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J08/1664/2003, CIF RO 15699277, numit pe parcursul acestor termeni si conditii MOTTO.

1.2. MOTTO este un site web de prezentare a produselor si serviciilor oferite de SC MOTTO SRL.


2. Actualizari ale site-ului

2.1. MOTTO isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.

3. Parole si detalii de cont 

3.1. Utilizatorul este responsabil pentru menţinerea confidentialitatii propriei parole si pentru toate activitatile realizate în contul de Utilizator. Orice folosire neautorizata a contului de Utilizator sau alta incalcare a securităţii trebuie raportată imediat. 

3.2. Inregistrarea şi/sau abonamentul dumneavoastra este al dumneavoastră personal si este interzisa dezvaluirea sau oferirea unor alte persoane a numelui dumneavoastra de cont, identitatii sau parolei. Orice dezvaluire de catre dumneavoastra a numelui de cont si a parolei poate duce la rezilierea inregistrarii si/sau abonamentului si, in cazul in care va inregistraţi pentru continut/Servicii bazate pe taxa/abonament, aceasta reziliere se va face fara returnarea platii si poate avea ca urmari taxe aditionale cauzate de utilizarea neautorizata.

3.3. MOTTO nu va folosi neautorizat datele dvs. sub nicio forma si nici nu le va transmite catre terti fara acordul dvs. explicit.

3.4. Puteti solicita inchidera contului si stergerea datelor printr-o cerere scrisa, datata la adresa noastra de corespondenta (office@motto.ro).


4. Limitarea raspunderii

4.1. MOTTO nu poate fi facut raspunzator pentru niciun fel de stricaciune sau paguba de nici un fel care are sau pare a avea legatura cu site-ul sau cu continutul sau (aici sunt incluse daunele morale sau fizice, pierderea de date, venit sau profit, pierderea, stricarea sau alterarea bunurilor aflate in proprietatea dvs. precum si conflictele de orice natura cu terti).

 

5. Campanii marketing

5.1. MOTTO isi rezerva dreptul de a trimite periodic prin email sau prin cadrul serviciilor postale, oferte promotionale, informatii, stiri.

 

Created by Web Design Brasov
Motto Brasov @ 2014