RATE PRIN TBI CREDIT
RATE PRIN TBI CREDIT

Yamaha


RATE PRIN TBI CREDIT

0 €

FINANTARE TBI CREDIT

 

 

Vrei să îți vezi visul cu ochii? La MOTTO  , acum e mai simplu ca niciodată! În 10 minute, toate visele ți se împlinesc!

 

Dacă ai pus ochii pe o motocicletă sau un ATV, nu trebuie să renunți la visul tău, întrucât TBI Credit a pus la punct un program special de finanțare și a încheiat un parteneriat cu MotoBoom.Alegând soluția oferită de TBI Credit și MOTTO , simplu și rapid, îți poți achiziționa într-un timp foarte scurt, în rate, produsele dorite, fie că este vorba despre motociclete, atv-uri, skijet-uri, snowmobile, accesorii sau echipamente, până la suma de 40.000 de lei, pentru o perioadă cuprinsa intre 6-60 de luni.


Criteriile minime de eligibilitate:

Vârsta: minim 18 ani – maxim 69 de ani (70 neîmpliniți la aprobarea creditului)

 

Cetățenie: cetățean român cu domiciliul în România; salariat în România

 

Vechime la angajator: vechime la actualul angajator – 3 luni sau 2 luni cu condiția să existe continuitate de minimum 12 luni în câmpul muncii

 

După verificarea criteriilor minime de eligibilitate, primești un răspuns în 10 minute, semnezi contractul, iar produsele pleacă spre tine în cel mai scurt timp.


Procedura de obținere a creditului este simplă și documentația simplificată, accesibilă oricui, disponibilă într-un timp foarte scurt, fără a mai face drumuri la bancă!

 

Contactați-ne pentru orice informații, iar echipa MOTTO  vă stă la dispoziție cu cea mai bună ofertă de pe piață, la telefon  0268 474 055 sau la adresa de mail office@motto.ro. 

Created by Web Design Brasov
Motto Brasov @ 2014